Welkom

boekomslag

Welkom op de site van ons boek ‘Op bezoek bij een dierbare met dementie, met ruim 60 ideeën om samen te genieten‘.
Je vindt hier informatie over het boek, de workshops, presentaties en lezingen die we geven rondom het thema ‘op bezoek gaan bij een dierbare met dementie’.  

 • Wil je een indruk van het boek? Klik hier.
 • Wil je lezen over het aanbod dat wij doen, zoals workshops, presentaties of  lezingen? Klik hier.
 • Wil je meer lezen over ons, de auteurs? Klik hier.
 • Wil je lezen wat er in de pers en in vakbladen is verschenen over het boek? Klik hier.
 • Reacties op ons boek zijn hier te lezen.

Marcelle Mulder en Anniek Kramer

Over Anniek Kramer, Menskapitaal

Menskapitaal is opgericht door Anniek Kramer, die ruim 20 jaar all round ervaring heeft in HR advieswerk en als coach. 'Na mijn studie pedagogiek en een opleiding tot trainer/opleider, rolde ik het personeelswerk in. Daar deed ik ervaring op in alle aspecten van Human Resources, zowel operationeel, tactisch als strategisch. Ik vervulde rollen als adviseur, manager, projectmanager, beleidsadviseur (arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen) en coach. Ik werkte o.a. bij Berenschot, ArboNed, Hogeschool Utrecht en Den Haag, Unilever, Bever Zwerfsport, Eneco en Florence. Nu werk ik veel als (team)coach en adviseur. Via vrijwilligerswerk en mantelzorg raakte ik geboeid door de wereld van de dementie. Samen met Marcelle Mulder schreef ik het boek 'OP BEZOEK BIJ EEN DIERBARE MET DEMENTIE, met ruim 60 ideeën om samen te genieten (2016), met als doel om naasten te inspireren bij het omgaan met hun dierbare met dementie. In het boek 'STEUN EN TROOST BIJ DEMENTIE' (2019), staan de gevoelens van schuld, schaamte en spijt centraal. Rondom de boekenthema's (contact maken bij dementie, steun en troost bieden) geef ik workshops. Voor informatie ben ik te bereiken via menskapitaal@live.nl
Dit bericht werd geplaatst in activiteitenbegeleiding, alzheimer, boek, dementie, mantelzorgers, verzorgenden, vrijwilligers, workshop, zorg en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Welkom

 1. Theo Gerritsen zegt:

  Dag Marcelle, dag Anniek, ook hier op Curaçao is jullie boek min of meer in een adem uitgelezen.
  Het is een bijzonder boek geworden. Natuurlijk bestaan er al tal van boeken over dementie maar de nadruk die jullie leggen op de wederkerigheid in de relatie, en het belang van het ervaren van zin vind ik mooi. Hartverwarmend.
  TG

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s