De zorginnovatiewinkel toont boek over dementie

zorginnovatiewinkel 2

Op de site van de zorginnovatiewinkel staat een artikeltje over ons boek “Op bezoek bij een dierbare met dementie, met ruim 60 ideeën om samen te genieten’:

“Een (zorg)innovatie hoeft niet per definitie technologisch of futuristisch te zijn. Dat hebben we in de Zorginnovatiewinkel in het kader van dementie al eerder bewezen met Truedoors en Positive Health. Een innovatie dient volgens ons een vernieuwende kijk op een praktisch probleem te belichten.

Sinds kort is het boek “Op bezoek bij een dierbare met dementie” van Anniek Kramer en Marcelle Mulder in onze winkel te vinden en biedt praktische handvatten en inspiratie om van een ongemakkelijke en pijnlijk bezoek aan een persoon met dementie een fijn en waardevol samenzijn te maken. Vernieuwend, praktisch en toepasbaar.”

Het boek is in de winkel zelf (Spuistraat Den Haag) in te zien.

zorginnovatiewinkel

Over Anniek Kramer, Menskapitaal

Menskapitaal is opgericht door Anniek Kramer, die ruim 20 jaar all round ervaring heeft in HR advieswerk en als coach. 'Na mijn studie pedagogiek en een opleiding tot trainer/opleider, rolde ik het personeelswerk in. Daar deed ik ervaring op in alle aspecten van Human Resources, zowel operationeel, tactisch als strategisch. Ik vervulde rollen als adviseur, manager, projectmanager, beleidsadviseur (arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen) en coach. Ik werkte o.a. bij Berenschot, ArboNed, Hogeschool Utrecht en Den Haag, Unilever, Bever Zwerfsport, Eneco en Florence. Nu werk ik veel als (team)coach en adviseur. Via vrijwilligerswerk en mantelzorg raakte ik geboeid door de wereld van de dementie. Samen met Marcelle Mulder schreef ik het boek 'OP BEZOEK BIJ EEN DIERBARE MET DEMENTIE, met ruim 60 ideeën om samen te genieten (2016), met als doel om naasten te inspireren bij het omgaan met hun dierbare met dementie. In het boek 'STEUN EN TROOST BIJ DEMENTIE' (2019), staan de gevoelens van schuld, schaamte en spijt centraal. Rondom de boekenthema's (contact maken bij dementie, steun en troost bieden) geef ik workshops. Voor informatie ben ik te bereiken via menskapitaal@live.nl
Dit bericht werd geplaatst in alzheimer, boek, dementie, innovatie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s